MAA 发表于 2009-7-8 10:43

个度间铺一向都甘衰既拉,所以句依家生意都一般姐,态度真系5得~迟早会执粒~

JODOG 发表于 2009-7-8 11:32

我好钟意去距度食牛杂,不过次次都系打包,好彩好内到无去食过啦.........

YILANWONG 发表于 2009-7-8 11:33

报案........kihfheihfoe

MAA 发表于 2009-7-8 11:33

态度5得~迟早执粒拉`

啤梨 发表于 2009-7-8 12:06

1# 深蓝海

使乜哩度间细铺者,我地均安算做得下阿间,西餐厅呀 —“富豪”,未一样甘衰,我同D朋友亲人,去吃饭试过两次啦,有一次,系旧年六月一号前一晚,同我哥五六个人,我哥个仔有十岁啦,距吃吃下,觉得个嘴里边有D野,口感好怪,“距吐出哩”,vfasfdssfsa 系甴曱呀,叫个部长过哩,一手就执走开啦,过一阵,个部长就系甘意,讲系飞虫,话摞过份我地,我地都无想吃啦,之后都未讲够三句,就当处理开哩件事,行开开啦,我地当时嬲呀,我大哥之后,就叫埋单,距摞个牌计完钱这后,话几钱,我地一睇,一分都无小过,我就出声,我大哥系好有量度D人,距话算啦,就俾钱啦,我仲听到我侄仔,细细声一路讲我要投诉……,我就话距,投乜鬼诉呀,快去郞口啦,哩次就经典D,系嘴吐出哩(你如果系当事人,你会点反应),之后有一次就有头发
富豪依加腐化啦,所以我地依加,去都去金柏轩或者出外吃

汏喊貓 发表于 2009-7-8 12:14

我哋平时最中意去嗰度食嘢,你咁讲……lhfgdreteset怕怕!

宏丰泰布业 发表于 2009-7-8 12:57

楼主听讲你爆左几个维他奶的樽啵

空茫茫 发表于 2009-7-8 13:08

食野一定要干净~qefafa

Kitty猫 发表于 2009-7-8 13:37

惨啦。。果间也我去过几次啦

jerry0765 发表于 2009-7-8 14:16

我以前都成日同DF去,不过依家少去罗!D服务态度确实超差,连纸巾都无!

深蓝海 发表于 2009-7-8 14:37

48# 宏丰泰布业
系我同事发起嬲黎系咁咦爆咗一个,边有几个呢

keita 发表于 2009-7-8 16:43

系咯```入面个死肥婆好衰咖``
我地次次去都激下佢咖
嘻嘻``

oyling2005 发表于 2009-7-8 17:14

我听人讲以为讲笑姐,原来系真的,比着系我的我会印传单大事宣扬,要距以顾客为重

betty9276 发表于 2009-7-8 19:18

动员全部人都唔好去呀!抵制距!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

oyzxqq 发表于 2009-7-8 20:22

以后都系少食为妙啦。

深蓝海 发表于 2009-7-8 21:43

动员全部人都唔好去呀!抵制距!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
betty9276 发表于 2009-7-8 19:18 http://ananzai.5d6d.com/images/common/back.gif
我第一个支持,一于抵制佢

欧阳小明 发表于 2009-7-8 22:10

我今日朝早都去食牛杂啊.
两个女仔叫开十几蚊野食.
跟住我地叫开之后,再叫一串白菇,
个肥婆就闹我地,
刚刚唔早讲.你唔知道d气依家好贵啊,你要两串就帮煮,
激到我地死,D人痴线.
甘的服务态度,真系...

caizeng 发表于 2009-7-9 09:10

晕!!!

要曝光一下先得啊!

水鱼囝 发表于 2009-7-9 12:15

顶!~之前个肥婆老板娘仲绝鼻,服务态度差到死~~~真TMD的花钱买难受,宁愿返归自己蚊。

摩罗茶 发表于 2009-7-9 13:53

我去红绿灯个间早餐店吃野经常吃到钢丝擦啊,铁钉,仲有碎了的胶袋架!有一次食鱼饼生菜还有几只蜘蛛脚!

尕林 发表于 2009-7-9 22:46

死囖...我今日先去过....gdtrdsgs

小咔 发表于 2009-7-10 14:32

果间烂鬼野,帮衬距一次就嬲一次。都唔明点解距仲做得甘耐。D食物好食既话态度差小小都无所谓啦,点知果间死野,野又难食,服务态度又N差。帮衬距仲好似差距几十亿甘。黑口黑面。鬼至衬距。

梦想飞翔 发表于 2009-7-10 16:03

唉!我这几天经过都很多人去食野的,我真可怜那些五知道的人!

嘴嘟嘟 发表于 2009-7-11 07:12

我去过几次,只感觉到个度态度真系好差,上次我个朋友问距维他奶无有无冻的,理都无理,都吾知距系点做生意的!!!

vbj敏 发表于 2009-7-11 07:59

好彩我好耐都未去過!出面的也好多都好唔衛生的!還是系屋企最放心

rosy 发表于 2009-7-11 08:46

呢家的服务态度恶劣,我去过一次,从以后都唔去啦。

哈哈 发表于 2009-7-12 07:53

个老板,好大只脚甘,所以我衣家无去好耐了,宁原五食,费时睇面色

莲儿 发表于 2009-7-12 10:25

睇来大家以后都系小去D为好!

宏丰泰布业 发表于 2009-7-12 12:50

有无甘夸啊

迷&惘 发表于 2009-7-12 13:37

呢间野系统沙头人开的,有几个钱。jihfdwhfq当初我见他开小车来开牛杂。。哗。
页: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 仓门社区隔离果间牛杂店超无品