HIHI 发表于 2009-11-1 08:57

果间铺服务态度差出晒名拉

kikuy 发表于 2009-11-1 09:10

我去过一次,同个死男人争过一次之后打死我也没去过了,一个死大男人好意思同一个女人带住个小朋友争交,妈的

深蓝海 发表于 2010-3-15 17:15

今日系315,想把呢间铺嘅。

唯美!! 发表于 2010-3-17 19:17

服务性行业,肯定以服务为主啦!

深蓝海 发表于 2010-3-21 19:31

虽然好支持楼上嘅讲法,但系均安唔好话顶住佢吖,连牛杂店都无乜几档

深蓝海 发表于 2010-3-21 19:32

都系觉得以前系三华果度摆摊D牛杂正,好怀念

shriy 发表于 2010-3-23 00:07

哎,靓女,你应该要打消费者投诉电话。你吾知道从09年开始中国不论哪里对食物质量管得好严咩。你打了电话还有钱落袋先噶!

永致联 发表于 2010-3-23 17:00

有无搞借呀?甘都得

唯美!! 发表于 2010-3-25 14:01

甘热点?无知个老板睇到D人甘样讲拒无呢?我都系要讲讲比个老板知先得,好让拒改善一下!

唯美!! 发表于 2010-3-25 14:03

应该是要把卫生同服务做到最好的,口碑好重要呀,取得客人的信赖同支持!生意就越做越旺罗!

来一统 发表于 2010-4-20 11:24

唔挂之依家小甘多人去食野拉
我日日收工都见无乜人去食

休闲 发表于 2010-4-21 09:14

我以后都五去拉

小颐 发表于 2010-4-26 21:52

五系禁恐怖嘛》。。。系未间正宗牛杂啊?

沙浦人士 发表于 2010-4-27 11:05

一以后吾帮衬拒

唯美!! 发表于 2010-5-4 19:27

回复 124# betman

你新开铺呀,开在那里,我都来棒下场!

mlw 发表于 2010-5-4 20:03

我平时中意去的,个肥婆就系甘贱格

扭计潴 发表于 2010-5-4 22:13

好野,开系边呀,我想去

鸡蛋捞饭 发表于 2010-5-7 13:34

果间野系超无品。有一次我同几个中学去朋友嘅卖衣店坐,想食牛杂,我就同一个同学一齐去买,打包买左一百蚊野,叫距挪三个胶袋俾我装酱,距叫我倒理落去D牛杂度,我话有D中意食辣有D又吾食,有点中意海鲜酱,有D又中意番茄酱。距话一个胶袋加收我1蚊。我话有无搞钱,一个胶一蚊!距话俾左胶袋你,你实博命倒我D酱走!激到我!不过我还是多给他3元!{:02:}

鸡蛋捞饭 发表于 2010-5-7 13:48

{:03:}{:11:}还有一次我和朋友去食,男的老板闹我朋友,点菜慢,样样都要D!我朋友好人无同距计较。我听吾落去行去闹返距。样样都要D吾得阿,无俾钱你阿!点得慢系体谅你几十岁,怕你做吾切,!仲系度 暗暗沉沉,煮你嘅野阿,我叫嘅几时有得食!

仓门的我 发表于 2010-5-7 16:15

个度系超级衰啊拉,个个男嗝老细又衰,请D人都衰过人哦,如果系均安人嗝就唔好帮衬拒就对了~~~~~

宏丰泰布业 发表于 2010-5-9 22:38

距个度出名就出名在D野有甴曱

吖豆 发表于 2010-9-17 13:27

{:18:}{:18:}

均安星星 发表于 2010-9-17 13:48

我有次系德宝食肠粉食到只6脚爬爬下既小动物呢!个老板娘仲话无事!超级无良!

潇洒妹︶ ̄” 发表于 2010-9-17 15:24

{:17:}以后唔会再去果间嘢

深蓝海 发表于 2010-10-16 17:46

话时话吖,依家均安果间牛杂店系可以食得下架??
有乜好介绍
页: 1 2 3 [4]
查看完整版本: 仓门社区隔离果间牛杂店超无品